Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kaloryczna zupa dla ciężko pracujących.
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 343
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 71
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 122
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 343
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 71
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 122
Składniki
Wykonanie: Mięso umyć, zalać wodą w garnku, włożyć poszatkowaną włoszczyznę, przyprawić do smaku i gotować 30 minut. Następnie włożyć poszatkowaną kapustę, pomidory i gotować jeszcze 15 minut. Zaciągnąć mąką i doprawić kwaskiem cytrynowym. Żupę posypać koperkiem i podać z ziemniakami