Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dawniej kapustę przede wszystkim kiszono na zimę. Uważano, że kapusta miała odrodzić życiodajną moc.
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 2749
Prosty, smaczny deserek, przygotowany z galaretek i ubitej śmietany 30 %. Do...
Odsłon: 2722
Polecam bardzo smaczną ,zdrową i szybką sałatkę z warzyw surowych.
Odsłon: 574
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 2749
Prosty, smaczny deserek, przygotowany z galaretek i ubitej śmietany 30 %. Do...
Odsłon: 2722
Polecam bardzo smaczną ,zdrową i szybką sałatkę z warzyw surowych.
Odsłon: 574
Składniki
Wykonanie: Kapustę pokroić, zalać wodą i ugotować pod przykryciem na wolnym ogniu. Tłuszcz rozgrzać , wymieszać z mąką zarumienić, połączyć z kapustą i rodzynkami, całość doprawić do smaku i dusić przez kilka minut.