Do góry

Przekąski Przepis na:

KAPUSTA PO CHIŃSKU

Przekąski

Autor: wiemagda

Przepisów i artykułów: 15 Ocena: 48

Dodano: 11.12.2009

Odsłon: 1266

DOSKONAŁE. DLA TYCH KTÓRZY NIE LUBIĄ BIGOSU.

Składniki

5-6 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Mięso pokroić w paski, obsypać wegetą i obrumienić na oleju.

  2. Kapustę sparzyć gorącą wodą i dusić na oleju do zrumienienia. Podlewać wodą.

  3. dodać do kapusty pokrojoną w kostkę paprykę, pokrojony w krążki por, mięso oraz kiełki soi (bez wody). doprawić do smaku (musi być pierne)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń