Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie łatwe, proste i tanie. Smaczne solo jak i z ziemniakami.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 85
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 178
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 85
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 178
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Składniki
Pokrój w talarki cebulę i kapustę, a w kostkę wędlinę i marchew.Cebulę zeszklij na maśle,dodaj bulion rosołowy (0.5l).Następnie wędlinę i marchew.Poduś kilka minut.Dodaj przyprawy, koncentrat pomidorowy i kapustę.Duś wszystko aż kapusta będzie miękka. Podawaj samą lub z ziemniakami. Smacznego ;)