Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 241
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 446
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 472
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 241
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 446
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 472
Składniki
kapustę poszatkować, wstawić razem z pokrojonym w plastry boczkiem,listkiem,zielem,pieprzem i pokrojoną drobno cebulą. marchewkę obrać i pokroić w grube słupki,wrzucić do kapusty po 15 minutach od zagotowania pod koniec dodać zieleninę i ocet balsamiczny, pogotować chwilę.