Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna nie tylko na wigilię :)
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35868
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 139
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 249
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 281
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35868
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 139
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 249
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 281
Składniki
Kapustę ugotować. Cebulę obrać, pokroić i zeszklić na maśle. Grzyby namoczyć na noc po czym ugotować i pokroić w paseczki. Ziemniaki obrać i ugotować. Gdy będą miękkie, potłuc w wodzie, w której się gotowały, tak żeby zostały grudki. Do zeszklonej cebuli dodać grzyby i chwilę podsmażyć na tłuszczu. Wszystkie składniki wymieszać z kapustą. Doprawić do smaku. Smacznego