Do góry

Przekąski Przepis na:

Kapusta zasmażana

Przekąski

Autor: sbelata

Przepisów i artykułów: 7 Ocena: 192

Dodano: 20.12.2009

Odsłon: 35590

Super dodatek do dań obiadowych:)

Składniki

3-4 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Kapustę płuczemy i szatkujemy.

  2. W garnku rozpuszczamy masło, dodajemy kapustę i vegetę. Dusimy na wolnym ogniu około 1 godziny.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Jagoda50 20 grudnia 2009 Od lat robię podobna kapustę tylko dodaję do niej jeszcze cebulkę,ale to juz jak ktos lubi.

18 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Mirabelka 20 grudnia 2009 A to pomarańczowe na zdjęciu, czy to nie marchewka?

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń