Do góry

Dania główne Przepis na:

Karczek w zupie cebulowej

Dania główne

Autor: ewkam

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 3

Dodano: 08.12.2009

Odsłon: 6449

Łatwe i smaczne.

Składniki

3-4 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Karczek pokroić w plastry.Każdy kotlet obtoczyć w zupie cebulowej(ja dodaję do zupy łyżeczkę delikatu czerwonego,),ułożyć na blasze,zalać śmietaną(nie ma znaczenia czy słodka,czy kwaśna)i piec około godziny w 180''.Podawać z pieczywem lub ryżem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń