Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierwszy raz miałam okazje pić ten ochladzajacy napój w Egipcie, najpierw zachwycił mnie wygladem intensywny czerwony kolor i różowa pianka, a nastepnie smakiem slodki i jednocześnie orzeźwiający;)) w sam raz na upały
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 145
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 298
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1525
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 145
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 298
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1525
Składniki
Kwiat hibiskusa zalać gorąca wodą ale nie wrzatkiem, dodać cukier i pozostawic do ostygniecia. nastepnie schlodzic w lodówce lub kostkami lodu. Przygotować szklanki najlepiej takie na sok, napój wlać do shejkera i wymieszac, nastepnie wlac do szklanek wraz z pianka. Pić przez słomke:))