Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 699
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36154
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 210
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 355
Polecam.
Odsłon: 699
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36154
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 210
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 355
Składniki
Borowiki namoczyć. Karkówkę wyporcjować na dwa kotlety ,przysmażyć na suchej patelni z obu stron. Cebule obrać ,pokroić w talarki ,poddusić na smalcu ,wrzucić karkówkę dodając namoczone grzyby wraz z wodą. Dusić na wolnym ogniu ,aż do odparowania nadmiaru płynu. Doprawić solą i pieprzem.