Do góry

Dania główne Przepis na:

KARKÓWKA Z GRZYBAMI

Dania główne

Autor: LIDECZKA

Przepisów i artykułów: 255 Ocena: 15446

Dodano: 31.01.2009

Odsłon: 4871

Proste i pyszne.

Składniki

> 6 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Mięso pokroić w plastry o grubości 1 cm. Posypać przyprawą Knorr. Odstawić na 3-4 godziny (lub na noc do lodówki). Przełożyć do naczynia żaroodpornego.

  2. Namoczone grzybki pokroić w paski.

  3. Grzybki wyłożyć na mięso.

  4. Cebulę pokroić w plastry.

  5. Wyłożyć na grzyby.

  6. Zalać sosem przygotowanym z reszty składników. Piec w piekarniku 1h 15 min.

  7. Podawać z ryżem lub ziemniakami i ulubioną surówką. Smacznego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń