Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 691
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36127
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 197
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 343
Polecam.
Odsłon: 691
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36127
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 197
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 343
Składniki
Karkówkę przyprawić, poukładać w naczyniu żaroodpornym, polać olejem. Pieczarki umyć, obrać i pokroić w plasterki. Podsmażyć na oleju, dodać cebulę, przyprawić solą i pieprzem. Ser żółty zetrzeć na tarce. Karkówkę posmarować majonezem oraz ketchupem. Wyłożyć pieczarki i cebulkę oraz starty ser. Zapiekać, aż mięso będzie miękkie. ( ok 50 min).