Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Będąc ostatnio na szkoleniu zostały podane tartaletki z .... karmelizowaną czerwoną cebulą i zakochałam się :) Postanowiłam powtórzyć ten przepis w domu tylko zamiast na tartaletkach czerwona cebula znalazła się na cieście francuskim, a później na grzankach.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 52
Smak wiosny!
Odsłon: 693
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 65
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 686
Szybka i smaczna
Odsłon: 11250
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 310
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 52
Smak wiosny!
Odsłon: 693
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 65
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 686
Szybka i smaczna
Odsłon: 11250
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 310
Składniki
Na patelni roztopić masło. Cebulę obrać, pokroić w pióra i wrzucić na gorącą patelnię, posolić.
Podsmażać przez około 10 min, przy czym cały czas pilnować aby cebula się nie spaliła bo całość wyjdzie gorzka.
Na koniec smażenia dodać miód, ocet balsamiczny i trzymać na patelni jeszcze około 2 minuty.