Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 23
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 536
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 760
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 39
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 23
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 536
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 760
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 39
Składniki
Ziemniaki i cebulę zetrzeć na pulpę.Wędlinę pokroić w kostkę i podsmażyć na patelni.Dodać do ziemniaków.Czosnek przecisnąć przez praskę.Doprawić solą i pieprzem.Wszystko dokładnie wymieszać.
Gotową masę przelać do blachy wyłożonej papierem do pieczenia.Piec ok.60 minut w temperaturze 180 stopni. Upieczonego kartoflarza można posypać cukrem. Smacznego!