Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Często spotykana na śląsku a mnie się zachciało trochę pogrillować w zimie.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
Składniki
Kaszankę układam na folii aluminiowej obkładam ćwiartką cebuli posypuje szczyptą wegety i pieprzu zawijam.
Rozgrzewam patelnie pokrywam jej dno wodą aby folia nie przywarła.Układam kaszanki ciasno i dusze tak 20 min.
Po czasie duszenia odwijam folię podaje z podpieczonym pieczywem i gotowe:))