Do góry

Napoje Przepis na:

Kawa po kapitańsku

Napoje

Autor: czekolada

Przepisów i artykułów: 13 Ocena: 68

Dodano: 30.12.2008

Odsłon: 2413

Proste

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Utrzec żółtko z cukrem na puszystą masę. W szklankach zaparzyc kawę i od razu wylac na wierzch żółtko. Kawa jest długo gorąca i dobrze smakuje.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

aniela52 02 listopada 2010 Najlepiej zaparzyć kawę szatan - 2 czubate łyżeczki kawy i to żółtko utrzeć z trzema łyżeczkami cukru. Polać po wierzchu dobrze sparzonej kawy, nie mieszać, pić delikatnie - niebo w gębie / pić na wzmocnienie organizmu/

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń