Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 71
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 77
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 71
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 77
Składniki
Żółtka ubij z cukrem do białości. Następnie połącz z winnem musującym, sokiem z limonki oraz kawą rozpuszczalną.
Miseczkę ustaw na garnuszku z gotującą sie wodą. U bijaj na parze trzepaczką lub mikserem ok. 15 min., aż kawa się całkowicie rozpuści, a masa potroi swoją objętośc.
Kremową masę przelej do np: miseczek, szklanek,kieliszków i natychmiast podawaj.