Do góry

Przekąski Przepis na:

KIEŁBASA W SOSIE PIKANTNYM

Przekąski

Autor: helcia

Przepisów i artykułów: 12 Ocena: 63

Dodano: 26.01.2009

Odsłon: 1497

ŁATWE,TANIE,SZYBKIE I PYSZNE

Składniki

5-6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Na rozgrzany w rondlu olej wrzuć posiekaną cebule i pieczarki pokrojone w plastry.Chwile podsmaż.Dodaj starte na tarce na dużych oczkach warzywa.Podlej ok.szkl.wody.Kiełbase obierz z osłonki i pokrój również w plastry.Dodaj do reszty.Jak warzywa będa miękkie dodaj groszek razem z zalewą i znów dolej ok. szkl.wody.Podduś ok 10 min.Dopraw do smaku.Koncentratu nie musisz dawac całego,wg gustu:)Można dodac papryke konserwową,czerwona fasole.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń