Do góry

Przekąski Przepis na:

Kiełbaski nadziewane

Przekąski

Autor: smacznego

Przepisów i artykułów: 791 Ocena: 20667

Dodano: 25.02.2009

Odsłon: 62699

Danie szybkie i bardzo łatwe w przygotowaniu. Ciekawa sposób na podanie, wydawać by się mogło, tak powszechnego i "zwyczajnego" dania. Dobre na grill, jak i do smażenia beztłuszczowego w piekarniku.

Składniki

3-4 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Cebule pokroić w kosteczkę, czosnek przecisnąć i rozetrzeć z solą, zeszklić na maśle, przyprawić pieprzem, połączyć z musztardą. Kiełbaski naciąć wzdłuż. W nacięcia włożyć przygotowaną cebulę. Smażyć według uznania - grill, patelnia grillowa, piekarnik. Podawać z pieczywem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

marynka89 03 lipca 2011 super to wygląda niby zwykła kiełbasa, a danie ciekawe

6 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń