Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ulubione mięso mojego narzeczonego
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 66
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 111
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 41
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 66
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 111
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 41
Składniki
Steki umyć, osuszyć, obsypać solą i pieprzem. Na patelni rozgrzać tłuszcz i wrzucić steki. Smażyć z dwóch stron. Usmażone steki ściągnąć z patelni, ułożyć na talerzu, przykryć folią aluminiową i odczekać 5 min.