Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można podawac jako danie główne z ziemniakami, puree lub wkładkę do zup (rosołu, barszczu, serowej...).
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 219
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 769
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1816
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 162
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 238
Polecam.
Odsłon: 291
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 219
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 769
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1816
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 162
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 238
Polecam.
Odsłon: 291
Składniki
Chleb namoczyć w wodzie.
Cebulę zetrzeć na drobnej tarce.
Mięso wyrobić z cebulą, odciśniętym chlebem, żóltkiem i przyprawami. Z masy formować kulki o średnicy ok. 2 cm. i smażyć na głębokim oleju na zloty kolor. Smacznego.