Do góry

Przekąski Przepis na:

klopsiki rybne

Przekąski

Autor: lenarafal

Przepisów i artykułów: 30 Ocena: 1940

Dodano: 16.02.2008

Odsłon: 10064

klopsiki rybne w zalewie octowej

Składniki

  • filety rybne
  • bułka namoczona w mleku
  • 2 cebule
  • szklanka octu
  • 2 szklanki wody
  • sól,pieprz,liść laurowy
  • olej do smażenia
  • czosnek
5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. filety mielimy przez maszynkę na grubych oczkach, dodajemy bułkę, czosnek ,sól i pieprz, formujemy małe klopsiki i smażymy. po usmażeniu układamy je w szklanym naczyniu . wodę, ocet , poszatkowaną cebulę ,liść laurowy i pieprz zagotowujemy i zalewamy klopsiki. naczynie wkładamy do lodówki. gotowe do jedzenia po 3 dniach .

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

wielkibrat 06 grudnia 2008 A czemu dopiero można jeść po 3-ch dniach?

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń