Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
Wykonanie: Mięso wymieszać z jajkiem, posiekaną natką pietruszki, zmiażdżonym czosnkiem, ryżem i przyprawami do smaku. Wyrobić dokładnie masę, formować na dłoni klopsiki i usmażyć na oleju złociście z obu stron. Następnie przełożyć do rondelka, zalać pomidorami z zalewą i gotować przez pół godziny do zgęstnienia sosu. Podawać z kaszą kuskus.