Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 24
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 358
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 81
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 24
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 358
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 81
Składniki
Marchew obierz umyj i ugotuj w osolonej wodzie,odcedz i rozdrobnij,kajzerke namocz w wodzie odciśnij.Dobrze wymieszaj z marchewka.Cebule obierz,posiekaj.Mieso mielone wyrób z jajkiem,marchewka i cebulą na jednolita mase,przypraw sola i pieprzem
Twaróg pokrój w kostki ok 2 cm.Każda kostke dokładnie oblep masa miesna.Klopsy obtocz w bułce tartej i usmaż na oleju.GOTOWE!