Do góry

Dania główne Przepis na:

KLUSKI ŚLĄSKIE

Dania główne

Autor: juczka

Przepisów i artykułów: 16 Ocena: 330

Dodano: 13.10.2009

Odsłon: 12397

ŚWIETNE Z E SKWARECZKAMI I ZASMAŻANĄ KAPUSTKĄ.

Składniki

3-4 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. UGOTOWANE ZIEMNIAKI MIELIMY W MASZYNCE,A NASTEPNIE DZIELIMY NA CZTERY CZĘŚCI JEDNĄ Z CZĘŚCI OSÓWAMY I WYPEŁNIAMY MĄKĄ ZIEMNIACZANĄ I PRZENNĄ,DOKŁADNIE MIESZAMY RAZEM Z TĄ ODŁOŻANĄ CZĘŚCIĄ IDALEJ MIESZAMY.GDY JUŻ JEST GOTOWE FORMUJEMY OKRĄGŁEKLUSKI KONIECZNIE Z ZIURKĄ W ŚRODKU.ŻYCZĘ SMACZNEGO.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

juczka 13 października 2009 TAK TO JEST KAPUSTA ZASMAŻNA,MOŻE NIE CIEKAWIE WYGLĄDA,ALE ZAPEWNIAM ŻE JEST SMACZNA.

30 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Sugarspice 13 października 2009 Kluski wyglada przyzwoicie, ale "to" obok jest odpychajace.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

szynszylka 13 października 2009 przed dodaniem następnego przepisu proponuję wyłączyć "Caps Lock" i wypełniać przepis zgodnie z formularzem :) [składniki i etapy przygotowania] Pozdrawiam ps na zdjęciu kluski wyglądają smakowicie

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń