Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasem przychodzi ochota na coś słodkiego.Zostały mi biszkopty z jogurtowca i wymyśliłam na szybko te kokosanki. Polecam.
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 260
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 189
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 260
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 189
Składniki
Masło,mleko ,cukier i kakao rozpuszczamy w rondelku na gorąco,cały czas mieszając. Osobno na talerzu wysypujemy wiórki kokosowe. Gdy polewa jest już gotowa,biszkopty nabijamy na patyczek,zamaczamy w polewie i na talerzu obsypujemy kokosem. Układamy obok siebie na tacy,by nie zlepiły się. Dać do lodówki do zastygnięcia. Życzę smacznego.