Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i niezwykle smaczne! W sam raz dla niespodziewanych gości! Obłędny smak i zapach!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 742
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1864
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 742
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1864
Składniki
Naczynie do tarty ( lub żaroodporne ) natłuszczamy.
Banany mieszamy z cukrem i mąką ziemniaczaną.Układamy w naczyniu.
Składniki crumble bardzo szybko wyrabiamy palcami.Rozkruszamy na wierzch bananów.
Posypujemy obficie kokosem.Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 190C.
Pieczemy ok.35 min ( do złocistego brązu ).
Studzimy (ok.15min). Podajemy z lodami lub/+ bitą śmietaną.