Do góry

Desery Przepis na:

KOKTAIL POD PIERZYNKĄ

Desery

Autor: kotek78

Przepisów i artykułów: 29 Ocena: 385

Dodano: 18.05.2009

Odsłon: 552

Nadaje się na każdą okazje.

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Pokroić banany na mniejsze kawałki i zmiksować. Dodać mocno schłodzone mleko i dalej miksując dodać kakao.

  2. Przelać koktail do pucharków.

  3. Udekorować bitą śmietaną.

  4. Posypać dodatkowo Puchatkiem i migdałami tworząc pierzynkę na powierzchni.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń