Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Orzeźwiający i całkiem sycący koktajl ze zmrożonych bananów i gruszki na jogurcie naturalnym i mleku. Posłodzony miodem. Przyprawiony limoną, imbirem i chili.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 26
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 373
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 98
Polecam.
Odsłon: 426
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 26
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 373
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 98
Polecam.
Odsłon: 426
Składniki
Banany wcześniej zamrażam. Gruszki przekrawam na pół, usuwam włókna i gniazda nasienne, kroję na drobniejsze kawałki. Banany wyjmuję z zamrażarki, obieram i kroję w grube plastry. Owoce umieszczam w mikserze. Zalewam mlekiem i jogurtem. Dodaję przyprawy, miód i limonę. Miksuję dokładnie. Ozdabiam orzechami, skórką limonową i płynnym miodem.