Do góry

Dania główne Przepis na:

kolorowa pasta z tuńczykiem

Dania główne

Autor: evalon

Przepisów i artykułów: 12 Ocena: 307

Dodano: 25.02.2009

Odsłon: 6436

Szybkie włoskie danie

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Gotujemy makaron.

  2. Na oliwie podsmażamy 2 ząbki czosnku.

  3. Na patelnie wrzucamy tuńczyka- po wcześniejszym odlaniu oleju i wlewamy przecier pomidorowy, solimy, pieprzymy i dodajemy bazylię.

  4. Odlewamy makaron, polewamy sosem z patelni i posypujemy parmezanem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

nika81 10 marca 2009 skosztowałam tego przepisu i brak mi słow naprawde polecam

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

nika81 10 marca 2009 naprawde polecam skosztowałam i brak mi słow

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń