Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna. Polecam tym zwłaszcza, którzy starają się dbać o linię ;)
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 155
Polecam.
Odsłon: 819
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 83
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9214
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 155
Polecam.
Odsłon: 819
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 83
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9214
Składniki
Ogórki i pomidory pokroić w dosyć grubą kostkę, a cebulę w talarki.
Pieczarki szybko umyć i osuszyć, większe dzielić na połówki, małe pozostawić w całości.
Składniki dokładnie wymieszać w dużej salaterce. W trakcie mieszania lekko oprószyć pieprzem i dodać dwie łyżki oleju.
Ser feta osączyć i pokroić w dużą kostkę, dołożyć do sałatki.
Na końcu dodać oliwki (w całości) i wszystko dokładnie wymieszać.
Sałatkę wstawić na godzinę do lodówki.
Przed podaniem przełożyć sałatkę do salaterki i przybrać gałązkami natki.