Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis mam z gazety i jest doskonały !!!
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 86
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 37
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 181
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 240
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 820
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 86
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 37
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 181
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 240
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 820
Składniki
kapustę podzielić na kawałki palcami ,pomidory podzielić na ćwiartki, pieczarki pokroić w cienkie plasterki, składniki przesypać do miski, całość pomieszać. koper , szczypiorek, pietruszkę posiekać.wymieszać ocet z solą , cukrem i białym pieprzem ,mieszać aż się rozpuści,dodać olej marynate wlać do sałatki.