Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 90
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 200
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 210
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 90
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 200
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 210
Składniki
do garka wzucic maslo mleko zgrzac az maslo sie rozpusci nastepnie dodac cukier i mieszac gdy cukier sie rozpusci i bedzie jednolita masa odstawic na bok
nastepnie ubic bialka jajek na sztywna piane i dodac do tego wczesniej zrobiona mase dobrze wymieszac wysmarowac blache olejem poporcjowac kokosanki w niewielkie kulki wlozyc do rozgrzanego piekarnika 160stopni na ok 20-25 min w zaleznosci od wielkosci kokosanek gotowe