Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo smaczne, uwielbiają je dzieci
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 86
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 180
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 86
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 180
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Składniki
Jajka mieszamy z majonezem,startym serem,posiekaną pietruszką i wegetą.
Oczyszczamy pieczarki,ścieramy na tartce o dużych oczkach i smażymy na maśle,az woda odparuje.
Mięso kroimy w drobną kostkę Mieszamy z pieczarkami i masą jajeczną i na ok. 2 godz. studzimy w lodówce.
na patelni rozgrzewamy tłuszcz.Łyżką nabieramy masę i smażymy nieduże kotleciki.podajemy od razu po usmażeniu