Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tanie w wykonaniu kotleciki.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 135
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 37
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 135
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 37
Składniki
Wykonanie: Bułki lub chleb namoczyć w mleku dodać jajo sól pieprz i dosypać bułki tartej tyle aby masa dobrze zwarła Pieczarki oczyścić pokroić w drobną kostkę dodać do masy i formować kotleciki. Obtaczać w bułce tartej.
Smażyć na oleju na złoty kolor. Podawać z sosem pieczarkowym chrzanem i kiszonym ogórkiem.