Do góry

Dania główne Przepis na:

kOTLECIKI RYŻOWE

Dania główne

Autor: emmao

Przepisów i artykułów: 2 Ocena: 1

Dodano: 27.02.2009

Odsłon: 788

Smaczne sycące

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Gotujemy ryż około 15 minut następnie go studzimy.Ser ścieramy na tarce o grubych oczkach.Dodajemy go do ryżu razem z jajkiem i przyprawiamy.Teraz tylko trzeba to wrobić.Formujemy kotleciki panierujemy w bułce tartej i smażymy na oleju.Gotowe polewamy wybranym sosem.SMACZNEGO

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń