Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie kuchni afrykanskiej. Doskonale na przystawke lub przekaske. Bardzo latwe w wykonaniu. Dla amatorow wedzonych ryb.
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1031
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2301
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 66
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 121
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 68
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1031
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2301
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 66
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 121
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 68
Składniki
Makrele obrac ze skory i osci, rozdrobnic widelcem i dodac przyprawy, dokladnie wymieszac. Cebule, pietruszke i chilli pokroic jak najdrobniej i dodac do ryby. Dodac jajko, make i proszek do pieczenia, dokladnie wymieszac.
Mase nakladac lyzka na rozgrzana patenie i smazyc na zloto. Podawac z salata i sosem chilli lub czosnkowym.