Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne (ulubione mięsko moich dzieci)
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 37
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 61
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 33
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 104
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 37
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 61
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 33
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 104
Składniki
Filety pokroić w kostkę,pieczarki odcedzić na sitku,połączyć z mięsem
Jajka wymieszać z mąka,solą pieprzem i majonezem,tak zeby powstało niezbyt gęste ciasto (ja to robie blenderem).Wymieszać z miesem i pieczarkami,odstawić na 2godz.do lodówki.Smażyć na patelni tak jak placki ziemniaczane(nakładać łyżka)