Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny tani i łatwy przepis, który ładnie wygląda i dobrze smakuje:)
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 55
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6773
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 146
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 55
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6773
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 146
Składniki
Sos pomidorowy robimy tak jak zwykle. Smażymy cebulkę, podlewamy wodą lub bulionem, zaciagamy koncentratem i potem śmietaną, dodajemy śmietanę i doprawiamy.
Ugotowany makaron łączymy z częścią sosu, aby był dokładnie obtoczony.
Rozbijamy kotlety schabowe na bardzo cienkie plastry. Doprawiamy solą i pieprzem. Obtaczamy w cienkiej warstwie mąki i wrzucamy na rozgrzany olej. Smażymy a potem dodajemy do sosu i podajemy z makaronem.