Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste smaczne i piękne
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 214
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 756
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1803
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 275
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 214
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 756
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1803
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 275
Składniki
Oddzielamy kości od mięsa , kładziemy na rozgrzana oliwą patelnie dodajemy tarty imbir , sól , pieprz oraz 5 łyżek sosu Worcester oraz rozgnieciony czosnek smażymy około 10 minut potem odstawiamy na tyle samo.
obieramy cebulę siekamy drobno i do miski , obieramy pieczarki kroimy drobno , rozcinamy paprykę i kroimy na cienkie plasterki , wszystko dodajemy do miski , przyprawiamy solą i pieprzem, następnie wrzucamy na patelnie dodajemy octu winnego i dusimy ok 10-15 min na średnim ogniu.