Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chyba każdy zna kotlet z jajek.Moja wersja daleko odbiega od standardowej ;)
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32580
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 58
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 88
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 934
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 335
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32580
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 58
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 88
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 934
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 335
Składniki
Ugotuj 6 szt jaj na twardo.Pokrój w kostkę cebulę i zezłoć na maśle. Ugotowane jajka ostudź dodaj do nich cebulę ,bułkę namoczoną wcześniej w wodzie lub mleku i dobrze wyciśniętą.Wszystko zmiksuj. Dodaj chrzan, przyprawy,surowe jajko i kaszę.Na koniec drobno pokrojoną rukolę.Wszystko dokładnie wymieszaj i formuj kotlety. Obtocz je w bułce tartej i smaż około 10 min na oleju. Kotlety są świetne z surówką warzywną i ziemniakami. Można też jeść solo. Smacznego ;)