Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla nas idealne połączenie smaków. Proste do zrobienia, no może troszkę trzeba uważać przy obracaniu, ale efekt końcowy powala smakiem.
Taki kapuśniaczek to danie obiadowe. Zupa bardzo smaczna i pożywna o wyrazist...
Odsłon: 1141
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 2670
Taki kapuśniaczek to danie obiadowe. Zupa bardzo smaczna i pożywna o wyrazist...
Odsłon: 1141
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 2670
Składniki
Cebulę i paprykę kroimy w mniejszą kostkę. Filety myjemy, osuszamy papierowym ręcznikiem. Kroimy w kostkę, troszkę większą od cebuli i papryki. Do miski wrzucamy mięso, cebulę i paprykę. Dodajemy osączoną z zalewy kukurydzę, jajko, musztardę, majonez, przyprawy, składniki mieszamy. Następnie dodajemy mąkę. Masa ma być gęsta. Na rozgrzany olej wrzucamy (łyżką) przygotowaną masę (mają wyjść takie a’la placki). Smażymy na złoto z jednej i z drugiej strony. Podajemy z ulubionymi dodatkami.