Do góry

Dania główne Przepis na:

KOTLETY MEKSYKAŃSKIE

Dania główne

Autor: LIDECZKA

Przepisów i artykułów: 255 Ocena: 15433

Dodano: 31.01.2009

Odsłon: 14200

Łatwe i pyszne.

Składniki

> 6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Kapustę poszatkować.

  2. Mięso z jajkami, ryżem, przyprawami i kapustą wyrobić na jednolitą masę. Formować kotlety, usmażyć. Przełożyć do garnka, podlać wodą.

  3. Cebulę pokroić w piórka, marchew zetrzeć na grubej tarce, wyłożyć na kotlety. Zalać koncentratem, dusić do miękkości.

  4. Podawać z ryżem lub ziemniakami. Smacznego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Ivona 28 kwietnia 2009 Typowe danie meksykańskie.Mielone z kapustą.Niezły Meksyk !

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń