Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe kotlety mielone z mięsa wieprzowego
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1140
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 639
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 208
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1140
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 639
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 208
Składniki
Bułkę namoczyć w wodzie i odstawić na chwilę. Do osobnej miski dać mięso, odciśniętą bułkę, surowe jajko i startą na drobnych oczkach cebulę. Dodać przyprawy według uznania i wymieszać. Gotową masę formować w kulki o obtoczyć w bułce tartej. Piec na oleju z obu stron do zarumienienia. Życzę smacznego :)