Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna odmiana kotletów mielonych
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 675
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 105
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 42
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2710
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 675
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 105
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 42
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2710
Składniki
bułkę namoczyć ,odcisnąć.Cebulę pokroić w drobną kostkę i przesmażyć na małej ilości tłuszczu na jasno złoty kolor.mięso razem z bułką przepuścić przez maszynkę ,dodać jajka,cebulę i przyprawy ,wyrobić masę
parówki przekroić na pół,zawinąć je w żółty ser i oblepić masą mięsną nadając odpowiedni kształt,obtaczać w bułce tartej i smażyć z obu stron (z tej ilości wychodzi mi 8-10 kotletów)