Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, szybkie, tanie i syte danie :)
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 149
Polecam.
Odsłon: 236
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 75
...ale pyszny.
Odsłon: 179
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 149
Polecam.
Odsłon: 236
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 75
...ale pyszny.
Odsłon: 179
Składniki
Przygotowanie : Marchew, pietruszkę i selera zetrzeć na tarce na durzych oczkach. Cebulę pokroić w talarki a ząbek czosnku drobno przesiekać. Warzywa wrzucamy na rozgrzaną oliwę i chwilę przesmażamy. Dodajemy wodę, doprawiamy do smaku solą i pieprzem i dusimy pod przykryciem do miękkości. (gdy dużo wody odparuje możemy dolać) Gdy warzywa nam zmiękną dodajemy przecier pomidorowy i jeszcze chwilę dusimy. GOTOWE Na koniec posypujemy natką pietruszki. SMACZNEGO.