Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13169
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 122
Szybkie i proste ciasto do kawki
Odsłon: 22728
Smak wiosny!
Odsłon: 407
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 362
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13169
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 122
Szybkie i proste ciasto do kawki
Odsłon: 22728
Smak wiosny!
Odsłon: 407
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 362
Składniki
Ugotować kalafior, przestudzić, zmielić
Dodać wyciśnięty przez praskę czosnek, koperek, 1 jajko, bułkę tarta tak aby masa nadawała sie do ulepienia kotlecików, sól, pieprz
Gotowe kotlety obtoczyć w jajku i bułce tartej, smażyć na oleju na zloty kolor. Ja podaję je z sosem czosnkowym przygotowanym z jogurtu greckiego.
Smacznego!!