Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 68
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 124
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 68
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 124
Składniki
Pierś z kurczaka pokroić w drobne kawałki (im mniejsze tym szybciej się usmażą kotlety). Do piersi z kurczaka wbic 2 jaja, dodać majonez, ser żółty potarty na tarce na grubych oczkach oraz mąkę. Dodać sól i pieprz do smaku. Wszystko wymieszać dokładnie i smażyć na rozgrzanym oleju. Nakładać większą łyżką. Smacznego.