Do góry

Przekąski Przepis na:

Krem jajeczny z czosnkiem i musztardą

Przekąski

Autor: nick

Przepisów i artykułów: 21 Ocena: 2838

Dodano: 14.12.2007

Odsłon: 5706

Krem jajeczny z czosnkiem i musztardą

Składniki

  • 2 zółtka
  • 1/2 łyżeczki soli
  • 1łyżka cukru pudru
  • 1 łyżeczka soku z cytryny
  • 1 łyzeczka octu spożywczego
  • 1łyżka musztrady
  • 1/4/ łyzki papryki słodkiej w proszku
  • 1 łyzka czosnku suszonego
  • 1/2 szklanki oliwy
3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Wszystkie składniki zmiksować mikserem oprócz oliwy. Miksować ok 5 min do uzyskania gładkiej masy. Następnie dodać oliwę i bardzo delikatnie mieszać.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń