Do góry

Zupy Przepis na:

krem z warzyw

Zupy

Autor: dzem

Przepisów i artykułów: 2 Ocena: 2

Dodano: 18.12.2009

Odsłon: 393

proste w wykonaniu, zdrowe, niskokaloryczne, wegetariańskie

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Warzywa umyć i obrać, zalać 1,5 litra zimnej wody. Zagotować, zmniejszyć gaz, gotować ok 10 min. Cebulę obrać, przekroić na pół i opalić dodać do wywaru. Warzywa gotować do czasu aż zmiękną. Zmiksować, przyprawić, zagotować zabielić śmietaną wymieszaną z mąka i zagotowac jeszcze raz. Przed podaniem posypać natką.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń